Sivut

perjantai 19. elokuuta 2016

Kesä 2016 kuulumisia

Kesä on ollut antoisa. Billabong "Hupi" sai ensimmäiset jälkeläisensä Harjavaltaan Diura's:lle, jonne Judy's Magician Sabbra Cadabralle "Jura" syntyi 4 narttua ja 3 urosta. 

Muutama kasvatti kävi ensimmäistä kertaa näyttelyssä mukavin tuloksin ja tuloksia on syntynyt myös agilityssa, rally-tokossa ja tokossa.

Final Fantasy's Exotic Taste "Aino" ja Maarit Ketopaikka ahkeroivat SM-kilpailuissa useammalla radalla, maksi-joukkue radalta tuli hieno 0-tulos. Agirodussa parivaljakko saavutti tuplanollan, eli ehkä näemme heidät jälleen kerran ensi vuonna uudelleen SM-karkeloissa.

Final Fantasy's Game On "Inkku" jatkaa nollien metsästystä Kuopiossa Sari Klemolan kanssa, Parivaljakko nähtäneen pian 2. luokassa.

Rally-tokossa korkkasi uransa Final Fantasy's Darling Indeed "Darla" Anne Hämäläisen kanssa. Parivaljakko saavutti nopeasti hienoilla tuloksilla koulutustunnuksen RTK1.

Tokossa kilpailu-uran aloitti Final Fantasy's Friend Of Mine "Keke" ja Minna Saarinen, tuloksissa on jo yksi hieno 1. tulos, Ikaalinen 10.6. 190,5 pistettä, tuomari Juha Kurtti.

Uroksemme Billabong "Hupi" suoritti 3.8. Inkoossa BH-kokeen hyväksytysti. Hupi on myös kesän aikana saanut näyttelyistä 2 sertiä: 7.5.Harjavalta, Beata Petkevica ja 2.7. Rantasalmi, Pirjo Aaltonen.Hupi BH-kokeen jälkeenEi kommentteja:

Lähetä kommentti