torstai 14. maaliskuuta 2019

Pentusuunnitelmia

Ihania pentusuunnitelmia Runalle ja Nadille. Runan suunnitelmista enemmän Zinkos kennelin blogissa https://zinkoskennel.blogspot.com/  ja tässä esittelyssä Nadin suunnitelmat. Nadin pennut syntyvät Vantaalla ja rekisteröidään Nadin omistajan Nina Kärkkäisen nimiin, me ollaan takapiruina tukemassa operaatiossa. Meille on tärkeää, että tämä upea linja säilyy ja sileäkarvaisen collien monimuotoisuutta vaalitaan käyttämällä hieman valtavirrasta poikkeavia koiria. Sileäkarvaisen collien geeniperimä on vaarassa yksipuolistua, Isossa-Britanniassa sileäkarvainen collie kuuluu jo uhanalaisiin rotuihin, jota on vaikea täällä käsittää kun pentueita on jatkuvasti tarjolla.

Nadi temppukoira, kuva Nina Kärkkäinen

Nadin emän, Talcott Gene Raider, Ninan on tuonut Minna Saarinen Australiasta. Saimme Ninan ensimmäisestä pentueesta erittäin miellyttävä luonteisen, kauniin ja harrastuskoirana toimivan Hupin (FI DE EE LT LV BALT MVA PAIM-1 BH RTK3 TK1 Billabong). Nadi syntyi Ninan toiseen pentueeseen, jonka isänä on FI TVA HK3 EK2 JK1 Final Fantasy's Boys Don't Cry.

Nadin sivukuva, kuva Mandi Kärkkäinen
Isäksi pentueelle on suunniteltu Viiloa, Mimosan Power Of Snowstorm. Viilon sukutaulu on emän puolelta vanhaa ja siksi hyvin arvokas. Sukutaulussa on useita koiria, joiden olemassa olosta voidaan kiittää sitä, että yhtään Final Fantasy's nahkaa on olemassa ja joiden klassisen elegantin tyypin perään edelleen haikailen.

Viilon sivukuva, kuva Anne Hämäläinen

Viilo, kuva Anne Hämäläinen


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Loppukesän pentuhaaveita

Final Fantasy's Just Add Magic, Kikka "Kolmonen" on astutettu. Hän tapasi juhannuksena heilansa Riemumielen Hurjasusi Kuunvalo...