keskiviikko 1. huhtikuuta 2020

Pentuja suunnitteilla kesäksi

Maailmassa tapahtui ikäviä asioita ja paljon on epävarmuutta ilmassa. Tänä keväänä meidän piti kisata paimennuksessa, rally-tokossa ja tokossa sekä pyörähdellä runsaasti näyttelykehissä. Sitten kaikki peruttiin, eikä treenaamaankaan enää pääse kuin yksin. Kaiken kurjan keskelle pitää saada ihania asioita, kuten koiranpentuja, jotka pääsevät sulostuttamaan ja piristämään uusia omistajiaan. Oma työtilannekin sallisi hyvin pennutuksen.

Meillä on maailman iloisin, suloisin ja aktiivisin hömppärömppä Taika ja tutustuin viime vuonna nuoreen komeaan itsensä hyvin kasassa pitävään urokseen Rudiin. Siinä välissä molemmat kävivät läpivalaisussa, Taika vähän kokeissa ja Rudi näyttelyssä, ja kun nämä vielä ovat riittävän erisukuisia, niin eiköhän katsota, mitä saadaan aikaan. Rudin tulevaisuuden suunnitelmana on muuttaa Australiaan syksyllä, sen vuoksi käytämme nyt tätä nuorta urosta.

e. RTK 1 PAIM-T Final Fantasy's I'm Million Dollar Baby - i. Blamorder Be Your Valentino

Rudi, kuva Suvi Lehto
Taika  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Loppukesän pentuhaaveita

Final Fantasy's Just Add Magic, Kikka "Kolmonen" on astutettu. Hän tapasi juhannuksena heilansa Riemumielen Hurjasusi Kuunvalo...