perjantai 15. heinäkuuta 2022

Pentusuunnitelmia

Sileäkarvaisen collien pentuja suunnitteilla loppuvuodeksi 2022

FI MVA RTK3 Koiruuksien Hu Pai Lee ūüíē FI MVA EE MVA LV MVA LT MVA BALT MVA LT JMVA LV JMVA EE JMVA BALT JMVA PAIM-T Cinnaberry's Midnight Express

Ilo ūüíē Tedi yhdistelm√§lt√§ toivomme kauniita, rakenteellisesti rotum√§√§ritelm√§n mukaisia ja hyvin liikkuvia j√§lkel√§isi√§. Molemmat koirat ovat valioituneet jo nuorina. Molemmilla on jo nyt vahva harrastustausta. Ilon p√§√§asiallinen laji on rally-toko, joka on em√§nn√§n valinta, Ilo olisi halunut agilitykoiraksi. Tedi harrastaa pelastuskoiralajeja, j√§lke√§, hakua ja raunioita. 

Nuorenparin ensikohtaamisella Ilo näytti Tedille kauniit valkoiset hampaansa ja kaapin paikan Pyllypuolelle ei mennä, juoksu on vasta tuloillaan. Tedi hyväksyi tämän ja Ilon äksyilyn loputtua pari otti Tedin pikku-siskon Tildan vauhdittamana kunnon metsähippaleikit. Tästä pidän, koirista, jotka osaavat keskustella keskenään. Ilon juoksuja odotetaan elo-syyskuun vaihteeseen.

Pennuille tulemme etsim√§√§n kodit, joissa on mielell√§√§n koiraharrastustaustaa. Pennut on terveystutkittava (PEVISA, maksaa noin 300 €), pentujen kanssa on harrastettava jotakin ja ne on k√§ytett√§v√§ n√§yttelyss√§ v√§hint√§√§n kerran, jos niist√§ tulee "n√§yttelykelpoisia". Arvostamme koirien elinik√§ist√§ yhteydenpitoa ja pyrimme olemaan tukena koiran eri el√§m√§nvaiheissa.

 

Ilo, Koiruuksien Hu Pai Lee, Kuva Minna Saarinen


 
Tedi, Cinnaberry's Midnight Express, kuva Linda ToivonenEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Loppukesän pentuhaaveita

Final Fantasy's Just Add Magic, Kikka "Kolmonen" on astutettu. Hän tapasi juhannuksena heilansa Riemumielen Hurjasusi Kuunvalo...