tiistai 4. heinäkuuta 2023

Loppukesän pentuhaaveita

Final Fantasy's Just Add Magic, Kikka "Kolmonen" on astutettu. Hän tapasi juhannuksena heilansa Riemumielen Hurjasusi Kuunvalossa, Roudan. Astutus tapahtui mukavissa merkeissä nuorenparin hoidellessa itse lemmenleikkinsä ja muutaman viikon päästä ultrassa nähdään lopputulos.

Kikka on aktiivinen ja vilkas, se on erittäin sopeutuvainen ja osaa rauhoittua hyvin. Kikka elää laumassa ja on myös hyvin ihmissosiaalinen. Sillä, kuten useilla sukulaisilla on hyvä paimennusvietti ja koulutettavuus.

Routa on myös aktiivinen ja vilkas sekä kovin leikkisä uros. Routa elää vanhemman uroksen kanssa lapsiperheessä. Se on sosiaalinen, syliin tunkeva ja juttelevainen. Routa on Suomen muotovalio ja erittäin kaunis koira. Sukujuuriltaan siinä on meille tuttuja koiria, jopa yksi kasvatti takana.

Pennuista tulee kaikista nahkoja, eli pentueeseen ei synny pinoja. Karvapeite saattaa olla hieman pehmeämpi ja jopa pidempi kuin puhtaan sileäkarvaisen collien, mutta turkki tulee olemaan todennäköisesti näyttelykelpoinen. Etsimme pennuille ensisijaisesti koiraharrastuksista kiinnostuneita koteja. 

Kikka Minnan kanssa Miljoonakoirassa 2023

Routa omalla pihalla, kuva Karita Raitanen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Loppukesän pentuhaaveita

Final Fantasy's Just Add Magic, Kikka "Kolmonen" on astutettu. Hän tapasi juhannuksena heilansa Riemumielen Hurjasusi Kuunvalo...